فود پرس – با ساماندهی نظام توزیع و عرضه قیمت مواد غذایی حدود 20درصد کاهش می یابد.
به گزارش فودپرس، کاوه زرگران، دبیرکل کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی ایران در نشست صبحانه کاری اتاق بازرگانی، صنایع ،معادن و کشاورزی ایران که با حضور محمد باقر قالیباف، شهردار تهران برگزار شد ضمن بیان مطلب فوق افزود:به طور متوسط بین 50-35 درصد قیمت مواد غذایی مربوط به توزیع، حمل و نقل و عرضه است که با اصلاح نظام توزیع و برنامه ریزی برای گسترش فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای می توان این رقم را به حدود 15درصد کاهش داد.
وی خاطرنشان کرد: در اغلب کشورهای توسعه یافته نیز عرضه مواد غذایی توسط فروشگاه های زنجیره ای انجام می شود.
زرگران در خصوص پتانسیلهای شهرداری تهران در زمینه فرهنگ سازی و تبلیغات به منظور بهبود سلامت جامعه گفت: فرهنگسراها به عنوان یکی از ابزارهای قدرتمند شهرداری می توانند در زمینه افزایش آگاهی عمومی و بهبود وضعیت تغذیه و سلامت شهروندان تهرانی نقش موثری را ایفا کنند.
دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی به شهردار تهران پیشنهاد کرد: شهرداری می تواند با نامگذاری یک فرهنگسرا به عنوان فرهنگسرای «غذا و سلامت»، ضمن ایجاد پایگاهی دائمی برای کارشناسان تغذیه و صنعت غذا، فرهنگ استفاده از غذای سالم در جامعه را به نحو مطلوبی اشاعه دهد.
زرگران با اشاره به فقر ریزمغذی ها و افزایش دریافت کالری ها در میان جامعه ایرانی تصریح کرد: برگزاری جشنواره های غذایی در راستای مصرف غذای سالم در بهبود تغذیه شهروندان بسیار اثرگذار خواهد بود.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود ضمن گلایه از عملکرد روزنامه همشهری در حوزه غذا گفت: بررسی مطالب روزنامه همشهری طی شش ماه گذشته بیانگر آن است که متاسفانه غذا و امنیت غذایی از جایگاه مناسبی در مطالب منتشر شده برخوردارنیست.
به گزارش فودپرس، کاوه زرگران، دبیرکل کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی ایران در نشست صبحانه کاری اتاق بازرگانی، صنایع ،معادن و کشاورزی ایران که با حضور محمد باقر قالیباف، شهردار تهران برگزار شد ضمن بیان مطلب فوق افزود:به طور متوسط بین 50-35 درصد قیمت مواد غذایی مربوط به توزیع، حمل و نقل و عرضه است که با اصلاح نظام توزیع و برنامه ریزی برای گسترش فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای می توان این رقم را به حدود 15درصد کاهش داد.
وی خاطرنشان کرد: در اغلب کشورهای توسعه یافته نیز عرضه مواد غذایی توسط فروشگاه های زنجیره ای انجام می شود.
زرگران در خصوص پتانسیلهای شهرداری تهران در زمینه فرهنگ سازی و تبلیغات به منظور بهبود سلامت جامعه گفت: فرهنگسراها به عنوان یکی از ابزارهای قدرتمند شهرداری می توانند در زمینه افزایش آگاهی عمومی و بهبود وضعیت تغذیه و سلامت شهروندان تهرانی نقش موثری را ایفا کنند.
دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی به شهردار تهران پیشنهاد کرد: شهرداری می تواند با نامگذاری یک فرهنگسرا به عنوان فرهنگسرای «غذا و سلامت»، ضمن ایجاد پایگاهی دائمی برای کارشناسان تغذیه و صنعت غذا، فرهنگ استفاده از غذای سالم در جامعه را به نحو مطلوبی اشاعه دهد.
زرگران با اشاره به فقر ریزمغذی ها و افزایش دریافت کالری ها در میان جامعه ایرانی تصریح کرد: برگزاری جشنواره های غذایی در راستای مصرف غذای سالم در بهبود تغذیه شهروندان بسیار اثرگذار خواهد بود.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود ضمن گلایه از عملکرد روزنامه همشهری در حوزه غذا گفت: بررسی مطالب روزنامه همشهری طی شش ماه گذشته بیانگر آن است که متاسفانه غذا و امنیت غذایی از جایگاه مناسبی در مطالب منتشر شده برخوردارنیست.
نظر شما